Lekkers te koop

Wortel-SinaasappeljamWij hebben de lekkerste jams te koop. Elk seizoen komt er ander fruit aan de bomen, dus elk seizoen biedt nieuwe smaken.

Doorlopend kunnen we de inmiddels beroemde:
Wortel-Sinaasappeljam aanbieden, de jam is bestempeld als “Lekkerste jam van Nederland”. En inmiddels heb ik vele mensen die op bestelling een voorraad potjes komen afhalen.

verder hebben we smaken als:

Morellen (een zure kers die eigenlijk als vergeten fruit beschouwd kan worden. Ik mag elk jaar komen plukken in Monnickendam. En dan minstens 2000 kersen met de hand ontpitten… pffff… maar het is het waard, heerlijke frisse jam en vol van smaak.
Courgettemarmelade – van gele courgettes uit eigen bio moestuin met citroen en sinaasappelzest, heerlijk met zachte geitenkaas!
Aardbeienjam van eigen onbespoten aardbeien, proef het verschil met de fabrieksjam! Wat een werk al dat plukken, veel respect voor de plukkers in het land gekregen!
Rabarberjam of gemixt met aardbeien, ook weer uit eigen moestuin.
Zwarte bessengelei  of Witte bessengelei, sterke en zachte smaken, zeer beperkte oplage, we hebben niet zoveel struiken.
Pompoenjam met abrikoos, appel en een vleugje gember is mijn eigen favoriet en is altijd snel uitverkocht. Kan ook het hele jaar door op bestelling worden gemaakt. De pompoen komt niet uit eigen moestuin.

Daarnaast maken we ook ingemaakte zoet-zure courgettes, zoals augurkjes. Met stukjes ui, kruiden en specerijen, heerlijk bij een borrel.

jam jam jam