Wees zelf de CHEFKOK !

Kom je koken voor je gasten? Wees zelf de chefkok!

Kinderen en volwassenen, het maakt niet uit, mogen hier de chef spelen en koken voor familie en vrienden. Er kunnen maximaal 12 eters aan tafel, kinderen en/of volwassenen op deze locatie.  Heb je meer gasten, dan huren we een andere locatie  of je zoekt zelf een leuke ruimte (dan kom ik met alle spullen om te koken).
Een leuke uitdaging voor kinderen en volwassenen  die gek zijn op kokkerellen en lekker eten. En je hoeft echt geen masterchef te zijn, je krijgt assistentie van kokkin Miranda!!

Hoe werkt het : heel simpel, een kind of meerdere kinderen of 1 of meer volwassenen gaan koken voor hun eigen gasten. Je geeft bijv. 1 of 2 kinderkoks op die komen koken met een volwassene en zoveel extra eters die later aanschuiven tot er maximaal 12 totaal zijn, meer kunnen er niet aan tafel. Kookjuf Miranda helpt je!

Welke leeftijd: (kinder)koks vanaf 6 jaar en volwassenen mogen komen koken. Kom bijvoorbeeld samen met je opa koken voor de verjaardag van je oma!
De leeftijd van de eetgasten maakt niet uit, je vader, moeder, opa’s, oma’s, broers, zussen, verzorgers en/of oppas zijn allemaal welkom.
We hebben 1 verhoogde stoel voor een kind van een jaar of 1-1,5.

Waar: in Amsterdam-Zunderdorp bij ORANJE VOS CATERING en KOOKWORKSHOPS Of bij u op locatie, maar dan kost het wel meer door de reiskosten, parkeerkosten, extra tijd voor reizen, alles verzamelen, in- en uitpakken, enz.
Heb je heel veel gasten? Dan koken we hier en eten jullie op een andere locatie. TIP:  reserveer op tijd, de locatie is meestal snel verhuurd, vanaf 13 tot 25 personen. 

Wat is er te koken/eten: vooraf bespreken we het menu, je kiest diverse kleine gerechten of een 3- of 4-gangenmenu. Na bevestiging ontvang je een lijst met gerechten of menu’s om uit te kiezen. Wat je gaat maken hangt dus af van jij uitkiest. Is het voor een verjaardag? Bak dan  een verjaardagstaart als toetje of je bestelt de taart er apart bij (zelf meenemen mag ook).

Wat kost het:
De prijs is afhankelijk van het aantal personen dat komt eten! Hoe meer mensen, hoe goedkoper het gemiddeld per persoon wordt.

ALLEEN KINDEREN: Een 3 gangendiner voor alleen kinderen kost voor 1 t/m 8 kinderen een vast bedrag van 210,- euro. (zelfde als een kinderkookfeestje). Elke eter meer kost 15,- euro extra.  Deze menu’s zijn gericht op kinderen, niet op volwassenen.

MIX KINDEREN EN VOLWASSENEN Familie, gezin, vriendengroep met een mix van kinderen en volwassenen: menu’s gericht op kinderen en volwassenen:
Prijs p.p. 3-gangenmenu mix van volwassenen en kinderen:
10 personen
: 32,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 42,50 voor volwassenen
9 personen: 35,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 45,- voor volwassenen
8 personen: 37,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 47,50voor volwassenen
7 personen:  40,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar/ 50,- voor volwassenen
4-5-6 personen:  42,50 voor kinderen  4 t/m 12 jaar/ 52,50 voor volwassenen
Prijs 4 gangen (1 extra voor- of tussengerecht) = basisprijs 3 gangen + 6,– euro p.p.

Wilt  u een echt volwassenen menu? Dan gelden de volgende prijzen:

VOLWASSENEN of vanaf 14 jaar, excl. drank: Prijs per persoon voor 3 gangen bij groep met alleen volwassenen (vanaf 14 jaar)
12 personen
: 42,50 voor volwassenen
11 personen: 45,00 voor volwassenen
10 personen: 47,50 voor volwassenen
9 personen:  49,50 voor volwassenen
8 personen:  52,50 voor volwassenen
7 personen:  55,- voor volwassenen
4-5-6 personen:   57,50 voor volwassenen

Prijs 4 gangen (1 extra voor- of tussengerecht) = basisprijs 3 gangen + 6- euro p.p.
Prijs 5 gangen
 (1 extra voor- of tussengerechten + extra snack) = basisprijs 3 gangen + 10,- euro p.p.

Tijdsplanning: het koken van een 3 gangendiner kost je ongeveer 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van de gekozen gerechten. Met eten erbij duurt het ongeveer 4-4,5 uur. De koks bereiden het diner voor samen met de kookjuf en dekken de tafel. Na ongeveer anderhalf tot twee uur arriveren de gasten. De kinderkoks leggen aan de gasten uit wat er is gekookt, ze serveren een drankje, vervolgens het eten en mag iedereen lekker gaan smullen.
Gaat het om een verjaardag dan mogen de gasten tijdens het dessert cadeautjes aan de jarige geven. Als jullie klaar zijn, ruimen we samen de tafel af en gaat iedereen weer huiswaarts. De kookjuf ruimt de rest op, wast af, veegt en dweilt en ploft dan op de bank!

Hoe laat beginnen: dat maakt niet uit, het gaat sowieso altijd op afspraak.

Adres en parkeren:
ORANJE VOS – Achterlaan 20 / 1027 AK Zunderdorp-Amsterdam
tel.: 020 4941306 / 06-41057980 / e-mail KLIK HIER.
U kunt hier gratis parkeren maar parkeerruimte is beperkt door werkzaamheden aan de straten!! Probeer samen te reizen, de andere bewoners zijn niet blij als alle parkeerplekken bezet zijn door mijn gasten. Op de Torenven is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig. Of kom op de fiets!

Reserveren of meer informatie?
Stuur een e-mail met uw vragen, wensen, de datum, het aantal kinderkoks en het aantal gasten (kinderen/volwassenen) dat later aanschuift voor het eten.

Kinderrestaurant gereserveerd maar …. u komt niet opdagen?
Omdat u ziek bent en vergeten bent af te zeggen, om wat voor reden dan ook: pech gehad voor u, er wordt wel gewoon betaald want ik heb rekening met u en uw gezelschap gehouden en inkopen gedaan. Geeft u extra eters op maar er komen ze niet opdagen? Dan betaalt u toch voor die gasten want wij hebben er rekening mee gehouden met inkopen. Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren, minimaal 2 dagen voor aanvang.

Lees hier ook even de duidelijke algemene voorwaarden.