Kookfeestje op locatie

smaak_van_noord2
na het koken lekker smullen

Wil je een leuk kinderkookfeest maar wil je -om wat voor reden dan ook- niet hier naartoe komen, maar je kookfeestje ergens anders vieren, geen probleem, dan komt de kookjuf gewoon naar jullie toe met alle spullen.

Dat kan zijn bij jullie thuis, maar het kan ook op een boerderij hier in de buurt (als er plek is, reserveer op tijd!) of een plekje dat je zelf op het oog hebt. Zelfs in een park kan het of op het strand! (wel zelf even vergunningen aanvragen hè!)

Een kookfeestje op lokatie kost hetzelfde als een kookfeestje hier, maarrrrrr er komen wel extra kosten bij voor reizen, alles pullen inpakken en uitpakken en parkeerkosten. Je paps of mammie kan zelf uitrekenen met maps.google.nl hoever het vanuit Zunderdorp rijden is en hoe lang de kookjuf dan onderweg is.

Heb je een buurt- of klassenfeest, heeft een van je ouders een personeelsfeest en willen jullie ook iets voor de kinderen organiseren, denk dan eens aan een gezellige kookworkshop.

Wil je in een buurthuis of op de camping in de vakantie leuke kookactiviteiten organiseren, er is van alles mogelijk.

Lanceert u een nieuw kinderkookboek en wilt u in de plaatselijke bieb of bij een kookboekhandel kooksessies houden met kinderen? Kan ook.

Vraag naar de mogelijkheden, stuur een e-mail, KLIK HIER.

Verse Pastaaaaa!! proefstreekmarkt2_07 IMG_20111009_145027