Kinderrestaurant

Wil je zelf een keer de chef zijn van je eigen restaurant?

Kinderkoks mogen hier de chef spelen en koken voor familie en vrienden. Er kunnen maximaal 8 koks meedoen en maximaal 12 eters aan tafel, kinderen en/of volwassenen op deze locatie.  Heb je meer gasten, dan huren we een andere locatie  of je zoekt zelf een leuke ruimte (zie info verderop).
Een leuke uitdaging voor kinderen die die gek zijn op kokkerellen en lekker eten. En je hoeft echt geen masterchef te zijn hoor!!

Hoe werkt het : heel simpel, een aantal kinderen gaan koken voor hun eigen gasten. Je geeft bijv. 6 kinderkoks op die komen koken en  zoveel extra eters die later aanschuiven tot er maximaal 10 totaal zijn.
Dat mogen door de Corona-maatregelen van 29 september er nu helaas niet meer dan 3 volwassenen of kinderen boven de 12 jaar zijn op deze locatie (vrij van huur), er mogen wel meer kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen op de andere locatie komen, max 20 personen (huur ongeveer 25,- per uur).
De kookjuf helpt met alles zoals koken, bedienen en doet ook de afwas 😉

Welke leeftijd: (kinder)koks vanaf 6 jaar mogen komen koken.
De leeftijd van de eetgasten maakt niet uit, je vader, moeder, opa’s, oma’s, broers, zussen, verzorgers en/of oppas zijn allemaal welkom.
Dat mogen door de Corona-maatregelen van 29 september er nu helaas niet meer dan 3 volwassenen of kinderen boven de 12 jaar zijn op deze locatie (vrij van huur), er mogen wel meer kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen op de andere locatie komen , max. 20 personen (huur ongeveer 25,- per uur).
We hebben 1 verhoogde stoel voor een kind van een jaar of 1,5-2.

Waar: in Amsterdam-Zunderdorp bij Kookcafé Kinderkoks
Of ergens op locatie, maar dan kost het wel meer door de reiskosten, parkeerkosten, extra tijd voor reizen, alles verzamelen, in- en uitpakken, enz.
Heb je heel veel gasten? Dan huren we  een andere locatie met keuken waar jullie dan koken en eten (extra info: reserveer op tijd, de locatie is meestal snel verhuurd, vanaf 13 tot 20 personen koken en eten).

Wat is er te koken/eten: vooraf bespreken we het hapjesmenu of 3-gangenmenu wat je gaat maken. Je ontvangt een lijst met hapjes of menu’s om uit te kiezen. Wat je gaat maken hangt dus af van jij uitkiest. Is het voor een verjaardag? Dan bak je een verjaardagstaart als toetje of je bestelt de taart er apart bij (zelf meenemen mag ook).

Wat kost het: 195,- euro voor 1  t/m 8 kinderen t/m 12 jaar.
Kom je met 9 of 10 personen (kinderen en volwassenen? Elke volwassen persoon kost 20,- euro p.p. , elk kind meer onder de 12 jaar kost 15,- p.p. extra.
Limonade, thee en/of frisdrank is bij de prijs inbegrepen, alcoholische drankjes voor volwassenen en koffie worden apart berekend.
Voor 10 of meer personen (max 20) kunnen we een ruimte huren (of u regelt zelf iets). De kosten voor de huur zijn niet inbegrepen bij de kookworkshop of het privediner.

Tijdsplanning: het koken en eten duurt het ongeveer 3-4,5 uur. De kinderkoks worden afgeleverd, bereiden het diner voor samen met de kookjuf en dekken de tafel. Na ongeveer anderhalf tot twee uur arriveren de gasten. De kinderkoks leggen aan de gasten uit wat er is gekookt, ze serveren het eten en iedereen mag lekker gaan smullen.
Gaat het om een verjaardag dan mogen de gasten tijdens het dessert cadeautjes aan de jarige geven. Als jullie klaar zijn, ruimen we samen de tafel af en gaat iedereen weer huiswaarts. De kookjuf ruimt de rest op, wast af, veegt en dweilt en ploft dan op de bank!

Hoe laat beginnen: dat maakt niet uit, het gaat sowieso altijd op afspraak.

Adres en parkeren:
ORANJE VOS – Achterlaan 20 / 1027 AK Zunderdorp-Amsterdam
tel.: 020 4941306 / 06-41057980 / e-mail KLIK HIER.
U kunt hier gratis parkeren!! Probeer samen te reizen, de andere bewoners zijn niet blij als alle parkeerplekken bezet zijn door mijn gasten. Of kom op de fiets!

Reserveren of meer informatie?
Stuur een e-mail met uw vragen, wensen, de datum, het aantal kinderkoks en het aantal gasten (kinderen/volwassenen) dat later aanschuift voor het eten.

Kinderrestaurant gereserveerd maar …. u komt niet opdagen?
Omdat u ziek bent en vergeten bent af te zeggen, om wat voor reden dan ook: pech gehad voor u, er wordt wel gewoon betaald want ik heb rekening met u en uw gezelschap gehouden en inkopen gedaan. Geeft u extra eters op maar er komen ze niet opdagen? Dan betaalt u toch voor die gasten want wij hebben er rekening mee gehouden met inkopen. Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren, minimaal 2 dagen voor aanvang. I.V.M. Corona-maatregelen kan het zijn dat ik genoodzaakt ben uw feestje af te zeggen, voor beiden niet leuk, maar soms noodzakelijk.

Lees hier ook even de duidelijke algemene voorwaarden.