Kies een kook- of eetfeestje

Hieronder staan alle kinderkookfeestjes op een rijtje.

1. PASTA party, Verse PASTA maken, het leukste wat er is, vanaf 6 jaar, 12 kinderen max
2. HAPJES party, kies 5 verschillende gerechten uit de hapjes lijst,  vanaf 7 jaar, 10 kinderen max
3. 3- of 4-gangendiner maken, voor- hoofd en nagerecht, vanaf 8   jaar, 10 kinderen max
4. Sushi Party , je maakt 3 verschillende Sushi en een toetje, vanaf 12 jaar, 10 kinderen max
5. Kinderrestaurant, kook voor vriendjes en familie, vanaf 12 jaar, min 6 koks, max 12 p. aan tafel
6. Ukkepukken hapjes party, knutselhapjes maken, 4, 5 en 6 jaar, 10 kinderen max
7. Eetfeest in Prive-restaurant, kies wat je wilt eten, zonder koken, alle leeftijden, 12 personen max
8. Familie-kookfeest, kook en eet samen alle leeftijden. Voor FAMILIE-KOOKFEEST , KLIK HIER.
9. NIEUW: Maak hapjes voor je eigen feestje thuis of op school, KLIK HIER

Hieronder staat elk kookfeestje apart beschreven, lees verder … of …

Wil je eerst informatie over de kosten, waar het is en meer?
KLIK DAN HIER!
Oh wil je gelijk boeken? Tuurlijk! > KLIK DAN HIER om een e-mail te sturen.

Beschrijving kookfeestjes:

PA2908171. PASTA party, Verse pasta met saus + ijsje toe, voor alle leeftijden vanaf 6 jaar:
Pasta met saus maken is het meest gekozen feestje sinds 2003!
Je draait verse pasta tot een lange lap en dan tot slierten tagliatelle. Daarnaast maken jullie ieder een spiesje met snoeptomaatjes, mozzarellabolletjes en komkommer naar smaak… en samen maak je een heerlijke Bolognesesaus . Als alles klaar is ga je eten.
Je krijgt een ijsje met chocoladesaus toe. Verse pasta maken is heel leuk en bijna alle kinderen lusten het. Eet je graag HALAL vlees, of toch liever vegetarisch? Alles kan, geen probleem, geef door!
Duur van het feestje: ongeveer 2,5 uur. Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!

(TIP: Wilt u aanschuiven als de keukenprinsen of -prinsessen pasta hebben gekookt, dat kan en kost dan slechts 12,50 p.p. voor een pastakookfeestje, incl. drinken en toetje.)

kookfoto2. Tapa’s, High Tea ……HAPJES PARTY!!, vanaf 7 jaar:
Wil je graag een aantal verschillende gerechtjes maken, kies dan dit kookfeestje. Je mag van tevoren 5 verschillende gerechten uitkiezen. Wil je meer zoetigheid zoals bij een High Tea of hou je meer van hartige hapjes? Er is genoeg te kiezen en zelf samen te stellen. Bijvoorbeeld: zelf vissticks maken, kipsaté, soepje uit een glaasje, sandwiches, oooh, je wilt liever wat zoets, kan ook:… appelflap, wentelteefjes, ijs maken, fruitspies, jam maken, of toch ook nog wat hartigs erbij….kaasstengels, maispannenkoekjes, enz. Er valt genoeg te kiezen, je ontvangt een keuzelijst na aanmelding. Ouders of chauffeurs kunnen voor 15,- aanschuiven. Wel even doorgeven!
Duur van het feestje: ongeveer 3 uur. Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!

IMG_20120128_1421573. Een echt 3- of 4 -gangen diner, vanaf 8 (of 12) jaar:
Je gaat een voor- (tussen-) hoofd- en nagerecht maken. We bespreken van tevoren we wat je gaat koken. Bijvoorbeeld: een pasteitje, soep of salade als voorgerecht. Gehakballetjes, hamburger, kippenpootjes, verse pasta-pesto of gebakken visje met puree als hoofdgerecht en als toetje kun je denken aan aardbeientiramisu, mini pannenkoekjes, ijs met vers fruit of een kleurrijke trifle in een glaasje. Je ontvangt een lijst met menu’s om uit te kiezen na aanmelding. Ouders of chauffeurs kunnen voor 15,- aanschuiven. Wel even doorgeven!
(4 of meer gangen, alleen voor grotere kinderen, vanaf 12 jaar).
Duur van het feestje: ongeveer 3 tot 3,5 uur.Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!

4. Sushi party, vanaf 12 jaar:
Maak samen allemaal lekkere Sushi hapjes en een heerlijk toetje!  De rijst staat voor je klaar want het duurt anders te lang voordat jullie kunnen beginnen. We starten zoals gewoonlijk met taart eten en cadeaus uitpakken, dan gaan jullie aan de slag. Snijden, bakken, rollen en plakken en dan …lekker smullen. Ouders of chauffeurs kunnen voor 15,- aanschuiven. Wel even doorgeven!
Duur van het feestje: ongeveer 3 uur, leuk voor grotere kinderen en pubers. Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!

5. Kinderrestaurant, vanaf 12 jaar:
Wees je eigen chef, steel de show als kok! Kook een 3- of 4-gangendiner voor je familie en vrienden… volwassenen, pubers, opa en/of oma, het maakt niet uit, jij nodigt je eigen koks en gasten uit. Samen met de kookjuf kook je het door jullie gekozen menu. Je begint met koken, na een uur of 1,5 ontvang je de gasten, serveer je een lekker drankje en dan maak je het diner af en serveer je het (met eventuele andere koks) en ga je samen eten. Gaat het om een verjaardag dan eindigt dit kookfeestje met kadootjes uitpakken en taart eten!
(Meer weten? Zie ook Kinderrestaurant, klik hier)

6. Ukkepukken hapjes party, vanaf 4 jaar:
Voor de kleintjes is er een knutselkookfeestje. Snijden, plakken, prakken, roeren, gieten, rollen, versieren, frummelen, smeren, vouwen en versieren, meestal zonder vuur.  Er is keuze uit diverse hapjes, zoet en hartig. Koekhuisje knutselen, appelflapje vouwen, pannenkoek besmeren en oprollen, snoepketting maken, …
Duur van het feestje: zonder taart en kadootjes uitpakken duurt het ongeveer 1,5 uur, met taart en kadootjes uitpakken ongeveer 2 uur. Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!

7. Eetfeest, prive-restaurant. Kies uit de menulijst wat je wilt eten, er wordt voor jullie gekookt, je hoeft dus niet zelf te koken, alleen maar te genieten!
Het is voor alle leeftijden, dus ook voor pubers die wat lawaai maken en niet gestoord willen worden door hun ouders of het plezier van andere gasten verstoren. het is helemaal voor jullie groep!
Kom dus lekker eten zonder te hoeven koken. De taart staat klaar als je binnenkomt, je kunt gelijk lekker aan tafel! Wil je een high tea in de middag met allemaal kleine hapjes, of wil je liever een 3, 4 of 5-gangendiner met je vrienden en vriendinnen komen eten, of verschillende soorten verse pasta of liever gewoon stamppot met worst? Van alles is mogelijk en de prijzen verschillen natuurlijk per menu, een stamppotje komen eten is goedkoper dan een high tea. Duur van het feestje: ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Keuze uit 3 eetfeesten: (dus zonder koken!)
Eetfeest verse pasta
Jullie beginnen met taart, limonade, liedje zingen en kadootjes uitpakken. Dan komt de verse pasta met Bolognesesaus op tafel, lekkere kaas erover raspen, mmmmm en smullen maar. Hou nog een gaatje over voor het toetje?
Dit eetfeest is het goedkoopst en duurt ongeveer 1,5 uur, iedereen lust dit en is geschikt voor jong en oud!

Eetfeest 3-gangenmenu
Jullie beginnen met taart, limonade, liedje zingen en kadootjes uitpakken. Dan komt eerst het voorgerecht, dan het hoofdgerecht en dan nog een nagerecht…het toetje. Je krijgt een lijst met menu’s om uit te kiezen na aanmelding en bevestiging. Dus je kunt je hele menu zelf samenstellen.
Dit eetfeest duurt ongeveer 2 uur en is erg leuk voor als een hele familie wat te vieren heeft.

Eetfeest High Tea hapjes
Diverse hapjes, zoet en hartig, alles staat gezellig voor jullie klaar bij binnenkomst. De jarige pakt kadootjes uit en iedereen smikkelt van de verjaardagstaart en al het andere lekkers. Je krijgt een lijst om uit te kiezen na aanmelding en bevestiging. Het hapjesmenu mag je zelf samenstellen.
Dit eetfeest duurt ongeveer 2 uur en is erg leuk voor een groep pubers of kinderen van bijvoorbeeld een club of buurt. Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!

8. Familie-gezinskookfeest, Dat is helemaal gezellig om met de familie een privediner te bereiden en samen te genieten van wat iedereen heeft gemaakt! Je kunt gedichten voor elkaar voordragen of liedjes zingen zonder dat andere gasten er last van zullen hebben want de ruimte is geheel voor jullie familie!  KLIK HIER !!

9. NIEUW: Maak hapjes voor je eigen feestje thuis of op school
geef je liever een feestje thuis, geen probleem, maak dan samen met een vriend of vriendinnetje hier de hapjes klaar en neem ze mee naar je feestje. Wil je meer weten?
  KLIK DAN HIER

Wil je meer informatie over de kosten, waar het is en meer? KLIK DAN HIER!
Oh wil je gelijk boeken? Tuurlijk! > KLIK DAN HIER om een e-mail te sturen.