Inloop Kinderkookcafé

In de zomervakantie bieden we weer inloop-kinderkookcafé. De data zijn echter nog niet bekend. Hou deze website in de gaten of stuur een bericht als je interesse hebt.

smaak_van_noord2Dan zijn kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen  welkom om onder begeleiding iets lekkers te koken, bakken of in elkaar te knutselen.

Een volwassen begeleider mag  meedoen en maakt zelf ook iets en helpt een handje mee mocht het kind dat wensen. Besef wel dat het hier geen kinderopvang betreft, u kunt uw kind dus niet zomaar achterlaten.

ALLEEN op afspraak, want er is beperkt plaats. Een inloop kinderkookcafe gaat alleen door als er genoeg aanmeldingen zijn. Dus sta je op een camping, of heb je vakantie en verveel je je, vraag dan nog meer kinderen op de camping of uit de buurt of ze ook mee gaan op het tijdstip dat jij zou willen komen!

Soms maken we verse pasta, een andere keer bakken we kleine worstenbroodjes, cupcakes of echte Zeeuwse bolussen! Of een heerlijke groentesoep, salade of toetje. Vergeet je niet een bakje mee te brengen om je hapjes in te doen?

Aanvang:  verschilt per dag/per kookles maar zal meestal liggen rond de volgende tijden: 10-11 uur / 11-12 uur / 13-14 uur.

Kosten:  vanaf 5,- euro per kind/volwassene afhankelijk van het gerecht en de ingrediënten. Limo/frisdrank/thee/koffie vanaf 0,50 / 1,50 / 2,- / 2,50.

Waar: ORANJE VOS, Achterlaan 20, 1027 AK Zunderdorp

Opgeven?  ja graag: bel kookjuf Miranda (06-41057980) of stuur een e-mail .