Informatie kookfeestjes!

HET LEUKSTE KINDERFEESTJE…een kookfeestje 😉

Wil je eerst informatie over welke kookfeestjes er zijn en de kosten? Klik dan hier.
Hieronder staat de overige informatie
.


Wanneer
kan ik komen?

Kookfeestjes zijn op elke dag mogelijk. De aanvangstijd bespreken we van tevoren.
Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, welk kookfeestje, hoeveel kinderen en de datum en tijd waarop je wilt komen, dan kijken we of er plaats is.
Maar lees eerst nog even verder …..

Waar eten we dan?
Je eet en drinkt in het KOOKCAFE in Zunderdorp. Koken doe je in een gezellige grote woon- en werkkeuken met serre in Zunderdorp, net boven de A10 Amsterdam-Noord. We geven sinds 2003 kookles aan grote en kleine mensen en zorgen voor diners en lekkere cataringhapjes voor bedrijven en voor feestjes bij mensen thuis. (zie ook: catering)

Hoe zit dat met taart, limonade en kadootjes uitpakken?
Bij alle kookfeestjes zit taart eten, limonade en kadootjes uitpakken, de taart staat voor je klaar bij binnenkomst. Tenzij je kadootjes uitpakken en taart eten liever thuis doet. Prima, dan krijg je 10,- euro korting op de prijs van een kookfeestje.

Veel gestelde vragen en antwoorden….
Hoeveel kinderen mogen meedoen? soms max.10, soms max.12, het staat bij elk feestje aangegeven.
Als ik meer kinderen wil uitnodigen, kan je dan ook bij ons komen? Tuurlijk, als je huis groot genoeg is, handig voor zoveel kinderen bij het fornuis (echt??) genoeg stoelen hebt om de tafel en overzichtelijk genoeg is en je ouders daarna de zooi opruimen, dan komt de juf naar jullie toe. Kostwel ietsje meer want ik moet alles 2x in- en uitpakken, met de auto naar jullie komen, parkeerkosten…. snap je?
Mag mijn kleine broertje of zusje van 3,4,5,… jaar ook meedoen? Liever niet, ze vragen teveel aandacht, het is toch jouw feestje!?
Wat moet ik doen als we af willen zeggen of verzetten? Lees de simpele algemene voorwaarden! KLIK HIER!
Wat kost dat?
zie de prijs per kookfeestje op DEZE PAGINA

Wil je komen koken?
OPGEVEN KOOKFEESTJE is simpel. Laat je ouders of verzorgers een e-mail sturen aan kookjuf Miranda met je wensen of bel: telnr. 06-41057980 / 020-4941306. (e-mail naar: miranda@kookhandel.nl)

Parkeren is hier gratis!
Parkeren is gratis in Zunderdorp. Je mag natuurlijk ook met de fiets komen.

Mag m’n broertje of zusje van 1, 2, 3, 4  jaar ook mee koken?
Als een jonger broertje of zusje ook mee wil doen met oudere kinderen is dat vaak wat lastig, ze eisen snel alle aandacht op, weten niet hoe een pastamachine werkt, kunnen nergens bij en branden of snijden zich sneller dan wat oudere kinderen. Er zijn aparte knutselkookpartijtjes voor kleine kinderen. Daarom is het fijn als hij/zij niet meedoet als de ander kinderen ouder zijn. Over een paar jaar is hij/zij aan de beurt en mag dan met eigen vriendjes en vriendinnetjes komen koken.

Exclusief en speciaal feestje!
Vind je het te duur? Dat kan. Besef wel dat de ruimte geheel privé voor jullie is en je de ruimte niet hoeft te delen met 200 andere mensen zoals in een bioscoop of de MacHuppeldepup. En ga maar eens rekenen wat je kwijt bent als je iets anders leuks gaat doen en dan nog ergens iets wilt eten en drinken. Dan lijken de bedragen klein, maar opgeteld kom je meestal op hetzelfde of zelfs meer uit. Geef anders samen met een vriend of vriendin een kook- of eetfeestje. Je nodigt ieder een paar vrienden uit en deelt de kosten!

Je hebt bij mij je feestje gereserveerd maar je komt niet opdagen?

Omdat je ziek bent en vergeten bent af te zeggen of omdat je konijn zo lekker zacht is of omdat je het gewoon vergeten bent, om wat voor reden dan ook. Pech gehad voor jou en je ouders of verzorgers, de afgesproken middag wordt wel gewoon betaald want ik ben wel aanwezig en heb wel rekening met jou gehouden en inkopen voor je gedaan, de ruimte versierd, taart gebakken ….
Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren.

Wil je WEL lekker ETEN op je VERJAARDAG maar niet KOKEN ?
Kom dan genieten van een heerlijk diner dat door kokkin Miranda is gemaakt in plaats van alweer naar de MacHuppedinges!! Vegan, vegetarisch, met vlees, vis of kip, van alles is mogelijk. Stuur een mail naar kokkin Miranda: miranda@kookhandel.nl.

Wil je een leuk cadeau ter herinnering: koksmuts, schort of kookboek? We hebben leuke kleine en lekkere kadootjes. Kijk maar eens wat er allemaal te koop onder het menu SPECIALS en bij Kinderkokskleding!