Informatie kook- en eetfeestjes

HET LEUKSTE KINDERFEESTJE!

Wil je eerst informatie over welke kookfeestjes er zijn? Klik dan hier.
Hieronder staat de overige informatie en de prijzen.

Wanneer kan ik komen?
De meeste kook- en eetfeestjes zijn op elke dag en tijd mogelijk. De aanvangstijd bespreken we van tevoren, meestal komen jullie direct na school of in het weekeinde.
Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, welk kookfeestje, hoeveel kinderen en de datum en tijd waarop je wilt komen, dan kijken we of er plaats is.
Maar lees eerst nog even verder …..

Waar eten we dan?
Je eet en drinkt in het KOOKCAFE in Zunderdorp. Koken doe je in een gezellige grote woon- en werkkeuken met serre in Zunderdorp, net boven de A10 Amsterdam-Noord. We geven sinds 2003 kookles aan grote en kleine mensen en zorgen voor diners en lekkere cataringhapjes voor bedrijven en voor feestjes bij mensen thuis. (zie ook: catering)

Hoe zit dat met taart, limonade en kadootjes uitpakken?
Alle kookfeestjes zit taart eten, limonade en kadootjes uitpakken, de taart staat voor je klaar bij binnenkomst. Tenzij u kadootjes uitpakken en taart eten liever thuis doet. Prima, dan krijgt u 10,- euro korting op de prijs van een kookfeestje.
Lees onder verder …daar staan de prijzen per feestje.

Wat kost dat? PRIJZEN kook- en eetfeestjes:

Kookfeestje nr. 1 : PASTA PARTY (vanaf 6 -80 jaar 😉
ALLES INCLUSIEF met taart, eten en drinken 1 t/m 8 kinderen kost 200,- euro. Extra eters of meer dan 8 kinderen? Dat kost slechts 15,- per persoon extra, ongeacht de leeftijd. Max. 12 kinderen kunnen komen koken en maximaal 12 personen kunnen aan tafel. Een pastakookfeestje duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.
Meer dan 12 kinderen? Dat kan alleen op een andere locatie, heb je een grote keuken, genoeg loop-, tafel- en aanrechtruimte en stoelen? Dan kom ik naar jullie toe! Reken wel op extra kosten voor inpak- uitpaktijd, reistijd en parkeer- en autokosten!

Kookfeestjes 2, 3, 5, 6 en 7 : de 5-hapjesparty’s, 3-gangen, Sushiparty of Kinderrestaurant:
ALLES INCLUSIEF met taart, eten en drinken voor 1 t/m 8 kinderen: 225,- euro .Elk extra kind: 17,50 per kind, extra mee-etende-ouders / verzorgers / broers / zussen: 17,50 p.p. Max. 10 kinderen kunnen koken en maximaal 12 personen passen aan tafel (bijv. de mee-etende ouders)

Kookfeestje nr. 4: Een 4-hapjes-party… (vanaf 4 -12 jaar)
1 t/m 8 kinderen: 210,- euro incl. 4 hapjes maken, eten en limonade …en inclusief taart en tijd om kadootjes uit te pakken, het kookfeestje duurt dan ongeveer 2 tot 2,5 uur.
Extra kinderen: 15,- per kind, extra mee-etende-ouders / verzorgers / broers / zussen: 15,- p.p. Maximaal 10 kinderen koken en max. 12 personen kunnen aan tafel.

Kookfeestje 8: het familiekookfeest KLIK HIER!

Kookfeestje 9: Maak hapjes voor je eigen feestje thuis of op school, KLIK HIER

Wil je komen koken?
OPGEVEN KOOK- of EETFEESTJE is simpel. Laat je ouders of verzorgers een e-mail sturen aan kookjuf Miranda met je wensen of bel: telnr. 06-41057980 / 020-4941306. (e-mail naar: miranda@kookhandel.nl)

Parkeren is hier gratis!
Parkeren is gratis in Zunderdorp. Je mag natuurlijk ook met de fiets komen.

Mag m’n broertje of zusje van 1, 2, 3, 4  jaar ook mee koken?
Als een jonger broertje of zusje ook mee wil doen met oudere kinderen is dat vaak wat lastig, ze eisen snel alle aandacht op, weten niet hoe een pastamachine werkt, kunnen nergens bij en branden of snijden zich sneller dan wat oudere kinderen. Er zijn aparte knutselkookpartijtjes voor kleine kinderen. Daarom is het fijn als hij/zij niet meedoet als de ander kinderen ouder zijn. Over een paar jaar is hij/zij aan de beurt en mag dan met eigen vriendjes en vriendinnetjes komen koken.

Exclusief en speciaal feestje!
Vind je het te duur? Dat kan. Besef wel dat de ruimte geheel privé voor jullie is en je de ruimte niet hoeft te delen met 200 andere mensen zoals in een bioscoop of de MacHuppeldepup. En ga maar eens rekenen wat je kwijt bent als je iets anders leuks gaat doen en dan nog ergens iets wilt eten en drinken. Dan lijken de bedragen klein, maar opgeteld kom je meestal op hetzelfde of zelfs meer uit. Geef anders samen met een vriend of vriendin een kook- of eetfeestje. Je nodigt ieder een paar vrienden uit en deelt de kosten!

Je hebt bij mij je feestje gereserveerd maar je komt niet opdagen?

Omdat je ziek bent en vergeten bent af te zeggen of omdat je konijn zo lekker zacht is of omdat je het gewoon vergeten bent, om wat voor reden dan ook. Pech gehad voor jou en je ouders of verzorgers, de afgesproken middag wordt wel gewoon betaald want ik ben wel aanwezig en heb wel rekening met jou gehouden en inkopen voor je gedaan, de ruimte versierd, taart gebakken ….
Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren.

GEEN VERJAARDAG en toch lekker willen KOKEN?
Wil je kookles? Zoek een groepje bij elkaar van minimaal 6 kinderen en geef je op!
Of wil je met je ouders, tante, opa en oma komen koken? Kies dan het familiekookfeest!
Of wil je met je hele klas een kookles? Kan ook. Zelfs met de hele school.
Of zoekt de BSO een kookjuf voor kook- of smaaklessen? Deze juf heeft ervaring!
Of…bedenk het zelf,  …samen koken met een bedrijfsfeest op de camping, vanuit je foodtruck, als een super picknick buiten koken?
Stuur een e-mail met je vragen en wensen, er is van alles mogelijk.

Wil je WEL lekker ETEN op je VERJAARDAG maar niet KOKEN ?
Kom dan genieten van een heerlijk diner dat door kokkin Miranda is gemaakt in plaats van alweer naar de MacHuppedinges!! Vegan, vegetarisch, met vlees, vis of kip, van alles is mogelijk. Stuur een mail naar kokkin Miranda: miranda@kookhandel.nl.

Wil je een leuk cadeau ter herinnering: koksmuts, schort of kookboek? We hebben leuke kleine en lekkere kadootjes. Kijk maar eens wat er allemaal te koop onder het menu SPECIALS en bij Kinderkokskleding!