Informatie kook- en eetfeestjes

Heb je een leuk kook- of eetfeestje uitgekozen? Dan kan je hier  informatie vinden over de kosten, wanneer, waar, hoe en wat!

Gezellige groep meiden!
Gezellige groep meiden!

Wanneer kan ik komen?
De meeste kook- en eetfeestjes zijn op elke dag en tijd mogelijk. De aanvangstijd bespreken we van tevoren, meestal komen jullie direct na school of in het weekeinde.
Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, wensen, datum en tijd waarop je wilt komen, dan kijken we of er plaats is. Maar lees eerst nog even verder …..

Chocolade smelten voor de taart
Chocolade smelten voor de taart

Waar eten we dan?
Je eet en drinkt in het KOOKCAFE in Zunderdorp. Koken doe je in een gezellige grote woon- en werkkeuken met serre in Zunderdorp, net boven de A10 Amsterdam-Noord. We geven sinds 2003 kooklessen aan grote en kleine mensen en zorgen voor diners en lekkere cataringhapjes voor bedrijven en voor feestjes bij mensen thuis. (zie ook: catering)

Hoe zit dat met
taart, limonade en kadootjes uitpakken?
Bij bijna alle kookfeestjes zit taart die voor je klaar staat bij binnenkomst. Alleen bij het ukkepukken partijtje kunt u kiezen voor wel …of geen taart. We starten dus met taart, limonade en kadootjes uitpakken, daarna gaan we koken. BEHALVE bij Picknick (dit kookfeestje is alleen vanaf het voorjaar beschikbaar), dan neem je de taart mee en pak je de kadootjes uit op de plek waar jullie naar toe gaan. Tenzij het regent, dan mag je hier binnen blijven hoor!

Hoeveel kinderen en welke leeftijd ?
Een kookfeestje erg gezellig met 8 kinderen, je mag met maximaal 10 kinderen komen koken. De -vanaf- leeftijd staat achter elk kook- of eetfeestje vermeld. Heb je veel meer vriendinnen en vrienden, prima, maar dan kom ik of bij jullie thuis of zo als je zelf wel genoeg ruimte hebt. Je vader, moeder of verzorger/ster mag mee om foto’s te maken! Er is plaats voor 2 volwassenen. Zij hoeven niets te betalen en krijgen een kopje thee en als jullie niet alles opeten ook een stukje taart. Ze mogen ook mee-eten, wel even reserveren, er kunnen max.12 personen aan tafel zitten. Niets is verplicht, ze hoeven er niet bij te blijven, ze mogen ook gaan wandelen of boodschappen doen.
Klik hier voor informatie voor kookfeestje op locatie..

Wat kost dat? PRIJZEN kook- en eetfeestjes:

Kookfeestje nr. 1 : verse PASTA met Bolognesesaus en ijs toe:
ALLES INCLUSIEF met taart, eten en drinken 1 t/m 8 kinderen: 175,- euro: 15,- per extra kinderen, mee-etende-ouders, verzorgers, broers, zussen. Max. 12 pers. (incl. mee-eters) kunnen aan tafel.
Een pastakookfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.

Kookfeestjes 2, 3, 4, 5: Tapa’s-Hapjes-High Tea, 3-gangendiner, Sushi! en Kinderrestaurant …:
ALLES INCLUSIEF met taart, eten, drinken 1 t/m 8 kids: 190,- euro, Extra kinderen of extra mee-eters: : 15,- p.p. extra, max. 12 pers. aan tafel.
Deze kookfeestjes zijn duurder dan het pastakookfeestje omdat er meer en duurdere boodschappen zijn en ze duren meestal langer.

Kookfeestje nr. 6: Ukkepukken-hapjes-party, keuze uit:
met OF zonder TAART & Cadeaus uitpakken
1 t/m 8 kinderen: 150,- euro incl. eten en limonade .. maar zonder taart en kadootjes uitpakken, het kookfeestje duurt dan ongeveer 1,5 uur. (u doet dat bijvoorbeeld thuis)
1 t/m 8 kinderen: 175,- euro incl. eten en limonade … en inclusief taart en tijd om kadootjes uit te pakken, zo duurt het kookfeestje ongeveer 2 uur.
Zo kunt u dus zelf kiezen of u de taart en kadootjes uitpakken thuis doet of hier.
Extra kinderen, extra mee-etende-ouders / verzorgers / broers / zussen: : 15,-  p.p.  Max. 12 personen kunnen aan tafel.

Of er nou 8, 7, 6 of 2 kinderen komen koken, de prijs blijft hetzelfde.
Meer dan 8 kinderen? Dan kost dat 15,- extra p.p.  Afhankelijk van welk kookfeestje er is gekozen.
Willen je ouders/verzorgers/chauffeurs ook lekker mee-eten, dat kost bij een kookfeestje 15,- p.p. incl. wat te drinken. Er zijn verder geen extra of verborgen kosten voor drankjes en parkeren is hier gratis!

Eetfeestjes nr. 7: alle leeftijden vanaf 4 jaar, ook voor volwassenen, dus lekker eten zonder te hoeven koken! Incl. verjaardagstaartje, eten, limo, …. Kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen betalen 5,- euro extra. p.p. omdat zij meer eten en drinken dan jonge kinderen.
Er is plaats voor maximaal 12 kinderen/personen aan tafel en kost:
Eetfeestje PASTA: t/m 8 kinderen 125,- / 9=145,- / 10=155,- / 11=165,- / 12=175,-
Eetfeestje 3-GANGEN: t/m 8 kind. = 140,- / 9=155,- / 10=165,- / 11=175,- / 12=185,-
Eetfeestje HIGH TEA: t/m 8 kinderen = 155,- / 9=165,- / 10=175,- / 11=185,- / 12=195,-

Wil je komen koken of liever gewoon lekker komen eten? OPGEVEN KOOK- of EETFEESTJE Opgeven is simpel. Laat je ouders of verzorgers een e-mail sturen aan kookjuf Miranda met je wensen of bel: telnr. 06-41057980 / 020-4941306. (e-mail naar: info (apenstaartje) kookhandel.nl

Parkeren is hier gratis!
Parkeren is gratis in Zunderdorp. Je mag natuurlijk ook met de fiets komen.

Mag m’n broertje of zusje van 1, 2, 3, 4  jaar ook mee koken?
Als een jonger broertje of zusje ook mee wil doen met koken is dat vaak wat lastig, ze eisen snel alle aandacht op, weten niet hoe een pastamachine werkt, kunnen nergens bij en branden of snijden zich sneller dan wat oudere kinderen. Daarom is het fijn als hij/zij niet meedoet als de ander kinderen ouder zijn maar in plaats daarvan fijn met ouders of verzorger/ster een ommetje gaat wandelen en/of in het speeltuintje vlakbij gaat spelen. Over een paar jaar is hij/zij aan de beurt en mag dan zelf met eigen vriendjes en vriendinnetjes komen koken.

Exclusief en speciaal feestje!
Vind je het te duur? Dat kan. Besef wel dat de ruimte geheel privé voor jullie is en je de ruimte niet hoeft te delen met 200 andere mensen zoals in een bioscoop of de MacHuppeldepup. Geef anders samen met een vriend of vriendin een kookfeestje. Je nodigt ieder een paar vrienden uit en deelt de kosten!

Je hebt bij mij je feestje gereserveerd maar je komt niet opdagen?

Omdat je ziek bent en vergeten bent af te zeggen of omdat je konijn zo lekker zacht is of omdat je het gewoon vergeten bent, om wat voor reden dan ook. Pech gehad voor jou en je ouders of verzorgers, de afgesproken middag wordt wel gewoon betaald want ik ben wel aanwezig en heb wel rekening met jou gehouden en inkopen voor je gedaan, de ruimte versierd, taart gebakken ….
Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren.

GEEN VERJAARDAG en toch lekker willen KOKEN?
Kies dan voor een leuke kookles!
Of wil je met je ouders, buren, opa en oma koken?
Of heb je een groep kinderen met een rugzakje?
Of wil je met je hele klas een kookles?

Of…bedenk het zelf
Stuur een e-mail met je vragen, er is van alles mogelijk.

Wil je WEL lekker ETEN op je VERJAARDAG maar niet KOKEN ?
Kom dan genieten van een diner dat door de kookjuf is gemaakt in plaats van alweer naar de MacHuppedinges!! Kies dan EETFEESTJE nr. 7!

Wil je een leuk cadeau ter herinnering: koksmuts, schort of kookboek? We hebben leuke kleine en lekkere kadootjes. Kijk maar eens wat er allemaal te koop onder het menu SPECIALS en bij Kinderkokskleding!