Informatie kook- en eetfeestjes

JOEPIE, WE ZIJN WEER OPEN!

Wil je eerst informatie over welke kookfeestjes er zijn? Klik dan hier.
Hieronder staat de overige informatie en de prijzen.

Wanneer kan ik komen?
De meeste kook- en eetfeestjes zijn op elke dag en tijd mogelijk. De aanvangstijd bespreken we van tevoren, meestal komen jullie direct na school of in het weekeinde.
Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, wensen, datum en tijd waarop je wilt komen, dan kijken we of er plaats is. Maar lees eerst nog even verder …..

Waar eten we dan?
Je eet en drinkt in het KOOKCAFE in Zunderdorp. Koken doe je in een gezellige grote woon- en werkkeuken met serre in Zunderdorp, net boven de A10 Amsterdam-Noord. We geven sinds 2003 kooklessen aan grote en kleine mensen en zorgen voor diners en lekkere cataringhapjes voor bedrijven en voor feestjes bij mensen thuis. (zie ook: catering)

Hoe zit dat met taart, limonade en kadootjes uitpakken?
Bij bijna alle kookfeestjes zit taart die voor je klaar staat bij binnenkomst. Alleen bij het ukkepukken partijtje kunt u kiezen voor wel …of geen taart. We starten dus met taart, limonade en kadootjes uitpakken, daarna gaan we koken. BEHALVE bij Picknick (dit kookfeestje is alleen vanaf het voorjaar beschikbaar), dan neem je de taart mee en pak je de kadootjes uit op de plek waar jullie naar toe gaan. Tenzij het regent, dan mag je hier binnen blijven hoor!

Wat kost dat? PRIJZEN kook- en eetfeestjes:

Kookfeestje nr. 1 : PASTA PARTY (vanaf 6 jaar)
ALLES INCLUSIEF met taart, eten en drinken 1 t/m 8 195,- euro Extra eters of meer dan 8 kinderen? Dat kost slechts 15,- per persoon extra, ongeacht de leeftijd. Max. 12 kinderen koken en maximaal 12 personen kunnen aan tafel (de mee-etende ouders bijvoorbeeld). Of als je toch met 12 kinderen komt en de ouders/chauffeurs willen mee-eten, dan nemen ze hun bord op schoot, ook gezellig, hebben ze toch wat lekkers te eten. Een pastakookfeestje duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Kookfeestjes 2, 3, 4, 5: Hapjes, 3-gangen, Sushi en Kinderrestaurant:
ALLES INCLUSIEF met taart, eten en drinken voor 1 t/m 8 kinderen: 210,- euro extra kinderen kookworkshop: 15,- per kind, extra mee-etende-ouders / verzorgers / broers / zussen: 15,-p.p. Max. 10 kinderen kunnen koken en maximaal 12 personen passen aan tafel (bijvoorbeeld de mee-etende ouders, chauffeurs, broers of zussen)

Kookfeestje nr. 6: Ukkepukken-hapjes-party… (4-5-6 jarigen) u heeft keuze uit:
– MET of ZONDER TAART & Cadeautjes uitpakken
1 t/m 8 kinderen: 175,- euro incl. 4 hapjes maken en eten en limonade .. maar zonder taart en kadootjes uitpakken, het kookfeestje duurt dan ongeveer 1,5 /2 uur.
1 t/m 8 kinderen: 195,- euro incl. 4 hapjes maken en eten en limonade …en inclusief taart en tijd om kadootjes uit te pakken, het kookfeestje duurt dan ongeveer 2 tot 2,5 uur.
Zo kunt u dus zelf kiezen of u de taart en kadootjes uitpakken thuis doet. Extra kinderen: 15,- per kind, extra mee-etende-ouders / verzorgers / broers / zussen: 15,- p.p. Maximaal 10 kinderen koken en max. 12 personen kunnen aan tafel.

Eetfeest-privédiner nr. 7:
alle leeftijden ook voor volwassenen, zonder koken! Incl. verjaardagstaartje, eten, limo, ….
Er is plaats voor maximaal 12 kinderen/personen aan tafel en kost:
PASTA: t/m 8 personen = 165,- / 9=175,- / 10=185,- / 11=195,- / 12=205,-
3-GANGEN: t/m 8 pers. = 175,- / 9=190,- / 10=205,- / 11=220,- / 12=235,-
HIGH TEA: t/m 8 pers. = 175,- / 9=190,- / 10=205,- / 11=220,- / 12=235,-

Of er nou 8, 7, 6, 4 of 2 kinderen komen koken, de basisprijs blijft hetzelfde. Meer dan 8 kinderen en volwassen eters die willen koken of aanschuiven? Dan kost dat slechts 15,-  p.p. extra.
Er zijn verder geen extra of verborgen kosten voor limonade en parkeren is hier gratis! Er mogen maximaal 10 kinderen komen koken, alleen bij een pastakookfeestje mogen 12 kinderen komen koken!
Er zijn verder geen extra of verborgen kosten voor drankjes en parkeren is hier gratis.
Wil je komen koken of liever gewoon lekker komen eten?
OPGEVEN KOOK- of EETFEESTJE is simpel. Laat je ouders of verzorgers een e-mail sturen aan kookjuf Miranda met je wensen of bel: telnr. 06-41057980 / 020-4941306. (e-mail naar: info (apenstaartje) kookhandel.nl

Parkeren is hier gratis!
Parkeren is gratis in Zunderdorp. Je mag natuurlijk ook met de fiets komen.

Mag m’n broertje of zusje van 1, 2, 3, 4  jaar ook mee koken?
Als een jonger broertje of zusje ook mee wil doen met oudere kinderen is dat vaak wat lastig, ze eisen snel alle aandacht op, weten niet hoe een pastamachine werkt, kunnen nergens bij en branden of snijden zich sneller dan wat oudere kinderen. Er zijn aparte knutselkookpartijtjes voor kleine kinderen. Daarom is het fijn als hij/zij niet meedoet als de ander kinderen ouder zijn. Over een paar jaar is hij/zij aan de beurt en mag dan met eigen vriendjes en vriendinnetjes komen koken.

Exclusief en speciaal feestje!
Vind je het te duur? Dat kan. Besef wel dat de ruimte geheel privé voor jullie is en je de ruimte niet hoeft te delen met 200 andere mensen zoals in een bioscoop of de MacHuppeldepup. En ga maar eens rekenen wat je kwijt bent als je iets anders leuks gaat doen en dan nog ergens iets wilt eten en drinken. Dan lijken de bedragen klein, maar opgeteld kom je meestal op hetzelfde of zelfs meer uit. Geef anders samen met een vriend of vriendin een kook- of eetfeestje. Je nodigt ieder een paar vrienden uit en deelt de kosten!

Je hebt bij mij je feestje gereserveerd maar je komt niet opdagen?

Omdat je ziek bent en vergeten bent af te zeggen of omdat je konijn zo lekker zacht is of omdat je het gewoon vergeten bent, om wat voor reden dan ook. Pech gehad voor jou en je ouders of verzorgers, de afgesproken middag wordt wel gewoon betaald want ik ben wel aanwezig en heb wel rekening met jou gehouden en inkopen voor je gedaan, de ruimte versierd, taart gebakken ….
Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren.

GEEN VERJAARDAG en toch lekker willen KOKEN?
Kies dan voor een leuke kookles !
Of kies voor een budgetkookworkshop …klik hier
Of wil je met je ouders, tante, opa en oma koken? Kies het familiekookfeest!
Of heb je een groep kinderen met een rugzakje?
Of wil je met je hele klas een kookles?
Of zoekt de BSO een kookjuf voor kook- of smaaklessen?!
Of…bedenk het zelf,  …samen koken met een bedrijfsfeest op de camping, vanuit je foodtruck, als een super picknick buiten koken?
Stuur een e-mail met je vragen en wensen, er is van alles mogelijk.

Wil je WEL lekker ETEN op je VERJAARDAG maar niet KOKEN ?
Kom dan genieten van een diner dat door de kookjuf is gemaakt in plaats van alweer naar de MacHuppedinges!! Kies dan EETFEESTJE nr. 7!

Wil je een leuk cadeau ter herinnering: koksmuts, schort of kookboek? We hebben leuke kleine en lekkere kadootjes. Kijk maar eens wat er allemaal te koop onder het menu SPECIALS en bij Kinderkokskleding!