Kinderkookfeestjes

Een kinderkookfeestje is een van de gezelligste, leukste en ook nog eens lekkerste kinderfeestjes die er maar te bedenken zijn. Al jaren krijgen we positieve reacties van de kinderen en de ouders.

Het is heel knus en gezellig, de kinderen werken soms individueel, soms samen. En naast dat het leuk is, ze leren er ook nog iets van.

We koken zoveel mogelijk “gezonde gerechten/hapjes”, de keus is grotendeels aan u en het kind zelf. Bij een aantal kookfeestjes krijgt de jarige een lijst met bijvoorbeeld hapjes of menu’s om uit te kiezen. Zo stelt een kind zelf zijn of haar favoriete kookfeestje samen.

Alle zorgen over het koken, helpen en opruimen nemen wij uit  handen, u hoeft eigenlijk alleen de kinderen te brengen en weer op te halen. Natuurlijk mag u blijven om foto’s te maken en genieten van de kinderen, u kunt zelfs aanschuiven en mee-eten als ze klaar zijn met kokkerellen!

Wilt uw kind helemaal niet koken maar wel lekker zijn of haar verjaardag komen vieren met taart, limo en eten? Dat kan ook.

Kies dan nu een kook- of eetfeestje … KLIK HIER