Familie-kookfeest

Zowel kinderkookfeestjes als kookworkshops voor volwassenen zijn leuk, maar heeft u er wel eens aan gedacht om samen met uw kinderen  en kleinkinderen een kookworkshop te volgen?

Daarvoor bieden wij hier de gelegenheid. Alle leeftijden zijn welkom. kinderen van 1 t/m 3 jaar tellen niet mee in het totaal aantal personen, voor hen betaalt u 15,- p.p. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een  kinderkorting. Kinderen boven de 12 worden als volwassenen gerekend.

Er is plaats voor maximaal 10 personen als jullie een kookworkshop willen. (Alleen een diner, dus zonder koken, kan wel met 12 personen)
Voor 11 of meer personen zult u of zelf een locatie met kookgelegenheid moeten regelen of ik kijk of hier in de buurt wat te regelen valt. Dan komen wij daar de kookworkshop geven of het diner serveren 😉

Kinderen en volwassenen bereiden samen een heerlijk diner en er wordt na het koken gezellig samen gegeten.
De kookjuf helpt jullie natuurlijk om er een feestmaal van de maken! Je kunt ook alleen de kinderen laten koken en het feestvarken en zijn/haar partner of een andere familielid schuift later aan als verrassing, er is van alles mogelijk. Laat weten wat uw wens is.

Heeft u al een datum in uw hoofd? Vraag dan snel of die datum nog vrij is voor uw familiekookfeest en stuur een e-mail.

Themakeuzes Familiekookworkshops 2023 :

Aan  de hand van een gekozen thema en uw eetvoorkeuren / eetbezwaren krijgt u een lijst met gerechten om uit te kiezen naar uw eigen smaak.

Verse PASTA in de hoofdrol (leer diverse soorten verse pasta maken)
Mediterraanse keuken
(Frans, Italiaans, Grieks, Spaans …)
Vegetarisch! (Keuze uit gerechten van over de hele wereld!)
Oosterse gerechten (keuze uit: pittig of juist niet pittig of er tussenin)
Mix van de allerlekkerste en meest gekozen en gewaardeerde gerechten
Budget Kookworkshops, KLIK HIER (er zijn 5 budgetkookworkshops om uit te kiezen en zijn alleen te boeken op een doordeweekse dag (maandag t/m donderdag,) voor minimaal 8 en maximaal 10 personen)

Voor een keuzemenu op maat: Geef door wat u liever NIET op uw bord wilt zien. Laat ook weten naar welke kookworkshop uw voorkeur uitgaat, met hoeveel personen en op welke datum en tijd u wilt komen met uw familie of gezin.
U krijgt na bevestiging van de datum een lijst met gerechten aangepast aan uw eetwensen om zo zelf een  menu samen te stellen.
Zijn er kinderen bij? Geef dan de leeftijden door op de datum dat de kookworshop plaats zal vinden!
(U kunt ook kiezen voor een kinderkookfeestje als u met veel kinderen komt  daarvoor rekenen we een vaste basisprijs (zie kinderkookfeestjes).

Informatie en prijzen voor een familie- eetfeest of kookworkshop:

Prijzen zijn incl. gewoon water en limonade, maar exclusief drank.

De gerechten zijn vooral op kinderen gericht, maar serieus genoeg om er ook als volwassenen van te  genieten.

Kookworkshops nemen -afhankelijk van het aantal personen- meestal 3,5 tot 5 uur in beslag, incl. eten en gezellig tafelen. U kunt ook komen dineren (dan dus geen kookworkshop) als u geen zin heeft om zelf te koken maar wel zin heeft in lekker eten. Dat kost hetzelfde, enige verschil is dat ik voor u ga koken 😉

PRIJZEN p.p. 3-gangenmenu familiekookworkshop
10 personen
: 40,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 55,- voor volwassenen
9 personen: 42,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 57,50 voor volwassenen
8 personen: 45,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar/ 60,- voor volwassenen
7 personen:  47,50 voor kinderen  4 t/m 12 jaar/ 62,50 voor volwassenen
6 personen:  50,- voor kinderen  4 t/m 12 jaar/ 65,- voor volwassenen
Prijs 4 gangen (1 extra voor- of tussengerecht) = basisprijs 3 gangen + 7,50 euro p.p.

Is dit boven uw budget? Kies dan uit een van de Budget Kookworkshops, KLIK HIER (een budgetkookworkshop is alleen te boeken op een doordeweekse dag (maandag t/m donderdag,) en is voor minimaal 8 en maximaal 10 personen)

Kinderkorting:
– 1 t/m 3 jaar telt  niet mee in het totaal aantal personen. Er is plaats voor 1 zo’n ukkie en u betaalt voor hem of haar slechts 15,- euro.
– 4 t/m 12 jaar : zie de genoemde kinderprijzen (die is 15,- euro minder dan de prijs van een volwassene, geen extra kortingen op kinderprijzen)
– 13 jaar en ouder = zelfde prijs als een volwassene omdat ze vaak evenveel en soms wel meer eten dan een volwassene.
(U kunt ook kiezen voor een kinderkookfeestje als u met maar weinig volwassen komt of de kinderen in de meerderheid zijn, daarvoor rekenen we een vaste basisprijs t/m 8 personen) Zie: kinderkookfeestje

DRANKEN:
De kookworkshops zijn incl. water en limonade tijdens kookles.
Er wordt naar wens wijn en bier geserveerd. Drank wordt apart afgerekend en is NIET bij de kookworkshop of het diner/eetfeest inbegrepen. Wij serveren een huiswijn voor 17,50 per fles en bier, ook 0.0, vanaf 3,50 en overige wijn is te bestellen naar uw eigen smaak en prijsklasse. Drank afkoop tot ong. 5 glazen p.p. kan ook, dan betaal je 12,50 p.p.  voor volwassenen incl. kop koffie of thee na de maaltijd en 7,50 voor kinderen. Geef door waar u zin in heeft of wat jullie graag drinken.

Schorten hoeft u niet zelf mee te nemen, deze worden verstrekt tijdens de kookworkshop. Wilt u wel voor de kinderen een leuk kinderkookschort of kinderkoksmuts als aandenken voor uw kleinkinderen? (KILIK DAN HIER) We hebben diverse koksmutsen (4 t/m 16/17 jaar) en kookschortjes voor kinderen van 4-11 jaar (afhankelijk van de lichaamslengte). (zie extra’s)

Voor 11 of meer personen? Graag op een andere locatie !
Met 11 personen is het net wat krapjes hier. Heeft u zelf een mooie locatie voor 11 of meer personen ? Prima, dan komen we uw kant op. Heeft ook geen grote ruimte?  Regel dan ergens een leuke locatie waar jullie kunnen koken en eten (en afwassen 😉 Ik kan soms ook een andere locatie hier in de buurt huren, maar dan betaalt u de huur daarvan zelf, die is niet bij de prijs van de kookworkshop inbegrepen.
(excl. reistijd, parkeer- en reiskosten, kosten voor huur van locatie, spullen en eventueel extra personeel voor keukenhulp/assistent, afwas en opruimen).