Familie-kookfeest

Heeft u er wel eens aan gedacht om samen met uw kinderen  en/of kleinkinderen een kookworkshop te volgen?

Daarvoor bieden wij hier de gelegenheid. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een  kinderkorting. Kinderen boven de 12 worden als volwassenen gerekend. Er is plaats voor maximaal 10 personen.

Kinderen en volwassenen bereiden samen een heerlijk diner, na het koken ga je gezellig aan tafel.
De kookjuf helpt jullie natuurlijk om er een feestmaal van de maken!

Heeft u al een datum in uw hoofd? Vraag dan snel of die datum nog vrij is voor uw familiekookfeest en stuur een e-mail.

Familiekookworkshops 2024:

Bij deze kookworkshop ontvangt u aan  de hand van uw eetvoorkeuren / eetbezwaren een lijst met de lekkerste gerechten om uit te kiezen naar uw eigen smaak! Dat kan van alles zijn… zoals verse PASTA leren maken, Mediterrane gerechten, Vegetarische gerechten, Oosterse en/of Aziatische gerechten.

U ontvangt een Mix van heerlijke en meest gewaardeerde gerechten van de laatste 20 jaar!

Geef door wat u liever NIET op uw bord wilt zien.
Hier bedoel ik mee:  zijn er allergieën
of etenswaren die jullie allemaal liever niet op je bord zien liggen?  Eet u bijvoorbeeld graag vegetarisch of liever met vlees en vis?  
Maar alsjeblieft niet: Marie geen spinazie, Jan geen wortel, Truus geen spruiten, Klaas geen paprika, Henk geen ui….
Laat ook weten met hoeveel personen (aantal volwassen en het aantal kinderen, met de leeftijden op het moment van de kookworkshop) en op welke datum en tijd u wilt komen, geef eventueel meerdere datums op. U krijgt na bevestiging een lijst met gerechten om zo zelf een menu samen te stellen.

Informatie en prijzen voor een familie- eetfeest of kookworkshop:

Prijzen zijn incl. gewoon water en limonade voor kinderen, maar exclusief overige dranken.

Kookworkshops nemen -afhankelijk van het aantal personen- meestal 3,5 tot dik 5 uur in beslag incl. gezellig tafelen. U kunt ook komen dineren (dan dus geen kookworkshop) als u geen zin heeft om zelf te koken maar wel zin heeft in lekker eten. Dat kost hetzelfde, enige verschil is dat ik voor u ga koken 😉

PRIJZEN p.p. 3-gangenmenu familiekookworkshop / familiediner excl. dranken
10 personen:  57,50 voor volwassenen / 42,50 voor kinderen t/m 12 jaar
9 personen:  60,- voor volwassenen / 45,- voor kinderen t/m 12 jaar
8 personen:   62,50 voor volwassenen / 47,50 voor kinderen t/m 12 jaar
7 personen:   67,50 voor volwassenen / 52,50 voor kinderen t/m 12 jaar
6 personen:   75,- voor volwassenen / 62,50 voor kinderen t/m 12 jaar
Prijs 4 gangen (1 extra voor- of tussengerecht) = basisprijs 3 gangen + 12,50 euro p.p. extra. Kinderkorting 4e gang = 2,50 per kind.

Kinderkorting:
– 1 t/m 3 jaar telt  niet mee in het totaal aantal personen. Er is plaats voor 1 zo’n ukkie en u betaalt voor hem of haar slechts 15,- euro.
– 4 t/m 12 jaar : zie de genoemde kinderprijzen (die is 15,- euro minder dan de prijs van een volwassene, geen extra kortingen op kinderprijzen)
– 13 jaar en ouder = zelfde prijs als een volwassene omdat ze vaak evenveel en soms wel meer eten dan een volwassene.

DRANKEN:
De kookworkshops zijn exclusief dranken, incl. water en limonade voor kinderen.
Drank wordt apart afgerekend en is dus NIET bij de kookworkshop of het diner inbegrepen. Wij serveren een huiswijn voor 22,50 per fles, speciaal iuer vanaf 5,- p[er fles en gewoon bier, ook 0.0, vanaf 3,50/4,- per flesje. Frisdrank vanaf 7,50 per grote fles. Koffie en thee 2,50 p.p.p. kop of per pot va 7,50.

Schorten hoeft u niet zelf mee te nemen, deze worden verstrekt tijdens de kookworkshop. Wilt u wel voor de kinderen een leuk kinderkookschort of kinderkoksmuts als aandenken voor uw kleinkinderen? (KILIK DAN HIER) We hebben diverse koksmutsen (4 t/m 16 jaar) en kookschortjes voor kinderen van 4-11 jaar (afhankelijk van de lichaamslengte). (zie extra’s)

Voor 11 of meer personen? Graag op een andere locatie !
Met 11 personen is het net wat krapjes hier. Heeft u zelf een mooie locatie voor 11 of meer personen ? Prima, dan komen we uw kant op. Heeft ook geen grote ruimte?  Regel dan ergens een leuke locatie waar jullie kunnen koken en eten (en afwassen 😉 Ik kan soms ook een andere locatie hier in de buurt huren, maar dan betaalt u de huur daarvan zelf, die is niet bij de prijs van de kookworkshop inbegrepen.
(excl. reistijd, parkeer- en reiskosten, kosten voor huur van locatie, spullen en eventueel extra personeel voor keukenhulp/assistent, afwas en opruimen).