Familie-kookfeest

 We zijn weer geopend!

Zowel kinderkookfeestjes als kookworkshops voor volwassenen zijn leuk, maar heeft u er wel eens aan gedacht om samen met uw kinderen  en kleinkinderen een kookworkshop te volgen? (als het weer mag?) Vast niet!

En daarvoor bieden wij hier de gelegenheid. Alle leeftijden zijn welkom. kinderen van 1 t/m 3 jaar tellen niet mee in het totaal aantal personen, voor hen betaalt u 15,- p.p. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een speciale kinderprijs. Kinderen boven de 12 worden als volwassenen geteld.

Er is plaats voor maximaal 10 personen als jullie een kookworkshop willen. (Alleen een diner, dus zonder koken, kan wel met 12 personen)
Voor 11 of meer personen zult u of zelf een locatie met kookgelegenheid moeten regelen of ik kijk of hier in de buurt wat te regelen valt. Dan komen wij daar de kookworkshop geven of het diner serveren 😉

Kinderen en volwassenen bereiden samen een heerlijk diner en er wordt na het koken gezellig samen gegeten.
De kookjuf helpt jullie natuurlijk om er een feestmaal van de maken! Je kunt ook alleen de kinderen laten koken en het feestvarken en zijn/haar partner of een andere familielid schuift later aan als verrassing, er is van alles mogelijk. Laat weten wat uw wens is.

Heeft u al een datum in uw hoofd? Vraag dan snel of die datum nog vrij is voor uw familiekookfeest en stuur een e-mail.

Themakeuzes Familiekookworkshops 2022:

Verse PASTA in de hoofdrol (leer diverse soorten verse pasta maken)
Noordelijke Mediterraanse keuken
(Frans, Italiaans, Grieks, Spaans …)
Italië in de hoofdrol (keuze uit gerechten uit de diverse Italiaanse gebieden)
Oosterse gerechten (keuze uit: pittig of juist niet pittig of er tussenin)
Hollandse keuken maar dan wel alles lekker vers en soms in een nieuw jasje gestoken 😉
Mix van de allerlekkerste en meest gekozen en gewaardeerde gerechten

Geef door wat u liever NIET op uw bord wilt zien.
Laat weten naar welke kookworkshop (of eetfeest) uw voorkeur uitgaat en op welke datum en tijd u wilt komen met uw familie.
U krijgt 3 tot 5  menu’s om uit te kiezen na bevestiging van de datum.
Menu’s zijn afgestemd op bovenstaande keuze en op kinderen en volwassenen, geef de leeftijden door!
(U kunt ook kiezen voor een kinderkookfeestje als u met veel kinderen komt  daarvoor rekenen we een vaste basisprijs (zie kinderkookfeestjes).

Informatie en prijzen voor een familie- eetfeest of kookworkshop:

Prijzen zijn incl. frisdrank, thee, limonade, maar exclusief alcoholische dranken.

De gerechten zijn vooral op kinderen gericht, maar serieus genoeg om er ook als volwassenen van te  genieten.

Kookworkshops nemen meestal 3,5 tot 5 uur in beslag, incl. eten en gezellig tafelen. U kunt ook komen dineren (dan dus geen kookworkshop) als u geen zin heeft om zelf te koken maar wel zin heeft in lekker eten. Dat kost hetzelfde, enige verschil is dat ik voor u ga koken 😉

Prijs p.p. 3-gangenmenu incl. familiekookworkshop 2022:
10 personen
: 32,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 42,50 voor volwassenen
9 personen: 35,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 45,- voor volwassenen
8 personen: 37,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 47,50voor volwassenen
7 personen:  40,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar/ 50,- voor volwassenen
4-5-6 personen:  42,50 voor kinderen  4 t/m 12 jaar/ 52,50 voor volwassenen
Prijs 4 gangen (1 extra voor- of tussengerecht) = basisprijs 3 gangen + 6,– euro p.p.

Kinderkorting:
– 1 t/m 3 jaar telt  niet mee in het totaal aantal personen. Er is plaats voor 1 zo’n ukkie en u betaalt voor hem of haar slechts 15,- euro.
– 4 t/m 12 jaar : zie de genoemde kinderprijzen (die is 10,- euro minder dan de prijs van een volwassene, geen extra kortingen op kinderprijzen)
– 13 jaar en ouder = zelfde prijs als een volwassene omdat ze vaak evenveel en soms wel meer eten dan een volwassene.
(U kunt ook kiezen voor een kinderkookfeestje als u met maar weinig mensen komt of de kinderen jong zijn of in de meerderheid, daarvoor rekenen we een vaste basisprijs t/m 8 personen)

Voor 11 of meer personen is op een andere locatie mogelijk!!
Heeft u zelf een mooie locatie voor 11 of meer personen ? Prima, dan komen we uw kant op. Oh, u heeft ook geen grote ruimte?  Regel dan zelf een leuke lokatie waar jullie kunnen koken en eten (en afwassen 😉
(excl. reistijd, parkeer- en reiskosten, kosten voor huur van locatie, spullen en eventueel extra personeel voor afwas en opruimen).

De kookworkshops zijn incl. thee, fris & water tijdens kookles.
Er wordt naar wens wijn of bier geserveerd. Drank wordt apart afgerekend en is NIET bij de kookworkshop of het diner/eetfeest inbegrepen. Er is wijn te bestellen naar uw eigen smaak en prijsklasse. Geef door waar u zin in heeft of wat voor soort wijn/bier jullie graag drinken.

Schorten hoeft u niet zelf mee te nemen, deze worden verstrekt tijdens de kookworkshop. Wilt u wel voor de kinderen een leuk kinderkookschort of kinderkoksmuts als aandenken voor uw kleinkinderen? (KILIK DAN HIER) We hebben diverse koksmutsen (4 t/m 16/17 jaar) en kookschortjes voor kinderen van 4-11 jaar (afhankelijk van de lichaamslengte). (zie extra’s)