Picknicks

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet picknickseizoen loopt al weer bijna ten einde! Woont u in de buurt en heeft u iets te vieren maar niet genoeg ruimte thuis… geen geld om een lokatie te huren of heeft u gewoon geen zin in gedoe en troep bij u thuis. Dan is een picknick op straat, in een weiland, of elke andere lokatie buiten een leuke oplossing!

Picknick plekjes
Denk aan uw eigen straat, het strandje van Blijburg, of dat van Hemmeland bij Monnickendam, of ga naar de speelweide in het Amsterdamse bos, of huur een paar roeibootjes, kano’s of fluisterbootjes in Broek in Waterland of Holysloot.

lekker soep etenWilt u zelf een picknick komen koken of wilt u dat wij het voor u bereiden?
We kunnen alles verzorgen. Wilt u een picknick-kookmiddag met uw vrienden of dat wij alles voor u verzorgen? Net wat u wilt en wat uw budget toe laat. U hoeft alleen uw gezelschap te vragen een picknickkleedje of tafeltje/stoeltje en hun goede humeur nee te nemen.

Gewoon lekker genieten van elkaar en van het eten en drinken! 
Binnen of buiten, in een hooischuur of op straat, het maakt ons niet uit, wij brengen de picknick naar u toe … of kom ‘m zelf afhalen.

OF je kunt zelf hier een picknick bereiden en meenemen, maar als jullie daar geen zin in of tijd voor hebben, dan bestel je toch gewoon allemaal lekkere picknickhapjes!

Hoe werkt het : heel simpel, hieronder staan kant-en-klare PICKNICKs en picknickhapjes om zelf samen te stellen. Je bestelt de picknick naar keuze en je geeft het aantal personen door, kinderen en/of volwassenen. Wij maken de picknick voor je, pakken alles in en je komt het hier ophalen… of luxer, we bezorgen de hapjes in de omgeving van Amsterdam – Waterland tegen bezorgkosten.

Wat is er te kiezen: Er zijn 4 soorten kant-en-klare PICKNICKs. Wil je liever iets anders, kies dan uit de hapjeslijst. We bespreken wat je wilt hebben en voor hoeveel personen. Wil je extra drankjes voor grote mensen of extra snacks? Dat kan ook.

En picknickspullen?: Er zitten bordjes, bakjes, bekers, bestek en dergelijke bij. Een kleed neem je zelf mee, net als een handdoek, je zwembroek en een bal of zo.

Wat kost het: We maken een picknick voor 10 tot 25 personen, de kosten staan achter elke kant-en-klare picknick en je betaalt 50,- euro euro borg voor picknickspullen. De borden, bestek, bekers en bakjes en dergelijke krijg je te leen, je brengt ze later weer terug. Als er niets mist of kapot is krijg je de borg direct weer terug en anders verrekenen we dat wat mist/kapot is. Je betaalt ook alles vooruit zodat ik niet met een picknick blijf zitten die wel besteld is maar niet wordt opgehaald. Neem je liever je eigen borden, bestek en bekers mee? Prima. Dan hoef je ook geen borg te betalen. Vergeet dan niet ook je eigen schalen en opbergdozen mee te nemen om de picknick in te verpakken.

De kant-en-klare PICKNICKs, huisgemaakte, verse hapjes:
Frisdrank, wijn, bubbels, bier en andere hapjes zoals worst, chips, kaasjes, nootjes en olijven zijn bij te bestellen of koopt u zelf. (Picknicks vanaf 10 tot 25 personen)

Picknick 1 – Mini budget, toch lekker vers gemaakt :
– wraprolletje met sla, tomaat, komkommer, ham OF kip (kiezen)
– sandwiches met tonijnsalade met wortel, rode ui, sla, …
– vrolijke fruitspies met meloen, aardbei, ananas …
– limonade & water
kleine portie: 9,50 p.p.; normale portie: 12,50 p.p.

Picknick 2, ideaal voor kinderen en andere smulpapen :
– aardappelsalade met wortel, lente-ui, appel, mais en augurkjes
– pannenkoekrolletje met stroop
– muffin
– mini worstjes in bladerdeeg OF appelflapje in bladerdeeg
– sandwiches met roomkaas en komkommer
– limonade & water
kleine portie: 12,50 p.p.; normale portie: 17,50 p.p.

Picknick 3, mix kinder-volwassen smaken:
– pastasalade met tomaat, mozzarella, pesto
– wrap met roomkaas, sla, tomaat, komkommer en ham OF kip (kiezen)
– pannenkoekrolletje met appel en poedersuiker
– appelflapjes
– kleine gehaktballetjes
– stokbrood met tonijnsalade
– limonade & water
kleine portie: 15,- p.p.; normale portie: 22,50 p.p.

Picknick 4, ideaal voor een vrienden-familie picknick:
– panzanella, salade met tomaat, lente-ui, basilicum, geroosterde paprika
– aardappeltortilla
– sandwich met roomkaas en gerookte zalm
– gazpacho in een glaasje (koude Spaanse tomatensoep)
– gebakken kippenkluifjes OF kleine gehaktballetjes
– mini worstjes in bladerdeeg
– pannenkoekrolletje met hazelnoot-chocopasta & aardbei
– stuk chocoladetaart (heerlijke brownie-achtige taart)
– spies met vers fruit
– limonade & water
kleine portie: 17,50 p.p.; normale portie: 25,- p.p.

Picknick 5, stel je eigen ideale picknick samen:
Wil je liever zelf je picknickhapjes uitzoeken, kies uit de bovenstaande picknickhapjes je eigen samenstelling voor een heerlijke picknick en als er iets niet bijzit dat je wel graag zou willen, laat het gerust weten!

Reserveren of meer informatie?
Stuur een e-mail met uw vragen, wensen, de datum, het aantal kindergasten en/of het aantal volwassenen.

Een picknick gereserveerd / besteld maar …. u komt niet opdagen?
Omdat u ziek bent en vergeten bent af te zeggen, om wat voor reden dan ook: pech gehad voor u, er wordt wel gewoon betaald want ik heb rekening met u en uw gezelschap gehouden en inkopen gedaan. Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren, minimaal 2 dagen voor aanvang.