Huiskamerrestaurant

Heeft u af en toe geen zin om te koken en wel zin om lekker te eten of samen met andere mensen een vorkje te prikken? (English version? CliCK HERE)
Weet u al hoe het werkt en wilt u weten welke dagen we nog plek hebben, KLIK DAN HIER!!

Buurtgenoten, gasten van B&B’s, campings en Vrienden op de Fiets,  u kunt elke dinsdagavond komen eten (of een andere avond op aanvraag) in het huiskamerrestaurant bij ORANJE VOS op de Achterlaan 20 in Zunderdorp! Table d’hôte in uw eigenste dorp. U hoeft dus niet ver te fietsen of te lopen om er even uit te zijn! En wie weet met wie je aan tafel komt te zitten… met Fransen of Engelsen van een B&B uit de buurt of met een gezellig stel uit Maastricht dat een rondje Nederland fiets of met andere dorpsgenoten?

Volwassenen én kinderen zijn welkom.
 Het is een gezellige plek, u zit  samen met anderen aan tafel in een ruime woon-werkkeuken met serre, grenzend aan de tuin.
 Er is plaats voor maximaal 12 personen, u mag alleen komen of samen of met een heel gezelschap bij ons aanschuiven. Het diner start rond 18.30 uur.

20150616_201723 20150616_201735 20150616_201749

Wel op afspraak, dus reserveer op tijd want het is geen 
gewoon restaurant. Er worden hier regelmatig kookworkshops aan jong en oud gegeven en cateringhapjes gemaakt. Als er een kookworkshop of besloten feestje is zijn we gesloten voor andere eetgasten. Informeer op tijd of een bepaalde datum nog vrij is / of er nog plaats is.

Wat kunt u verwachten? Er wordt met liefde en aandacht gekookt door kokkin Miranda, met niet teveel rare fratsen, lekker puur en soms toch net even anders. Miranda kookt gevarieerd, met verse ingrediënten en maakt graag verse pasta’s… met een stukje vlees, vis of gevogelte naar smaak, maar verwacht geen grote homp vlees op uw bord. Het is dus eten wat de pot schaft en wat het seizoen te bieden heeft waardoor de prijzen laag kunnen blijven. Mocht u echt iets niet lusten, of eet u graag vegetarisch, geef dat dan even door als u reserveert.

Per week wisselen de gerechten en een 3-gangenmenu kost 17,50  euro excl. drank.

  • De drank is dus niet inbegrepen, mocht u drank willen, dan mag u zelf wijn of lekkere biertjes meenemen of bij ons diverse drankjes kopen. We hebben fris, limonade, bier en wijn in diverse prijsklassen.  Drank wordt dus apart afgerekend.
    Waarom is dat niet inclusief denkt u misschien…. nou, de een drinkt een glaasje, de ander een halve fles…of meer. Zo krijgen we geen scheve ogen. U mag uw lekkerste wijn  meenemen en natuurlijk met ons en andere tafelgenoten delen. 😉

RESERVEER: stuur een e-mail (KLIK HIER) of bel! Telefoon: 020-4941306 of 06-41057980 en geef door wanneer u wilt komen eten en met hoeveel personen. Of loop gewoon eens langs om te reserveren.

Geef dit goede nieuws door aan uw buren, kennissen en B&B logees of campinggasten zodat zij weten dat ze in de buurt kunnen eten.
IMG_20110520_184318 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC08366