Huiskamerrestaurant

Heeft u af en toe geen zin om te koken en wel zin om lekker te eten of samen met andere mensen een vorkje te prikken? (English version? CliCK HERE)

Buurtgenoten, gasten van B&B’s, campings en Vrienden op de Fiets,  u kunt af en toe komen eten in het huiskamerrestaurant bij ORANJE VOS op de Achterlaan 20 in Zunderdorp! Table d’hôte in de buurt! U hoeft dus niet ver te fietsen of te lopen om er even uit te zijn. En wie weet met wie je aan tafel komt te zitten…

Volwassenen én kinderen zijn welkom.
 Het is een gezellige plek, u zit  samen met anderen aan tafel in een ruime woon-werkkeuken met serre, grenzend aan de tuin.
 Er is plaats voor minimaal 8 en  maximaal 10 gasten. Het diner start rond 18.00 uur.

20150616_201735

Wel op afspraak, dus reserveer op tijd want het is geen 
gewoon restaurant. Er worden hier regelmatig kookworkshops aan jong en oud gegeven en cateringhapjes gemaakt, die zijn meestal in en rond het weekeinde.  Als er een gereserveerde kookworkshop of besloten feestje is zijn we gesloten voor het huiskamerrestaurant. Informeer op tijd of een bepaalde datum nog vrij is / of er nog plaats is. Alleen op doordeweekse dagen mogelijk van maandag t/m donderdag en alleen op afspraak!

Wat kunt u verwachten? Er wordt met liefde en aandacht gekookt door kokkin Miranda, met niet teveel rare fratsen, lekker puur en soms toch net even anders. Miranda kookt gevarieerd, met verse ingrediënten en maakt graag verse pasta’s… met een stukje vlees, vis of gevogelte naar smaak, maar verwacht geen grote homp vlees op uw bord. Het is dus eten wat de pot schaft en wat het seizoen te bieden heeft waardoor de prijs voor u laag kan blijven. Mocht u echt iets niet lusten, of eet u graag geheel vegetarisch, geef dat dan even door als u reserveert.

Een 3-gangenmenu kost 27,50  euro voor volwassenen en kinderen tot 14 jaar betalen 17,50 excl. drank.

  • Wijn of bier is NIET inbegrepen, mocht u drank willen, dan mag u zelf wijn of lekkere biertjes meenemen of bij ons wat kopen. We hebben fris, limonade, bier en wijn in diverse prijsklassen.  Drank wordt dus apart afgerekend.
    “Waarom is dat niet inclusief”, denkt u misschien…. nou, wel hierom: de een drinkt 1 glaasje, de ander een halve fles…of meer. Zo krijgen we geen scheve ogen. U mag dus best uw lekkerste wijn meenemen … en met ons delen zitten we ook niet mee. 😉

RESERVEER: stuur een e-mail (KLIK HIER) of bel Miranda Vos! Telefoon: 020-4941306 of 06-41057980 en geef door wanneer u wilt komen eten en met hoeveel personen totaal en wat u of uw partner/gezelschap NIET wilt eten.

Geef dit goede nieuws door aan uw buren, kennissen en B&B logees of campinggasten zodat zij weten dat ze in de buurt kunnen eten.

IMG_20110520_184318 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC08366